Piiloset ProGolf®  – Jokaisen aikuisgolfaajan ykköslinssi

Piiloset ProGolf®-linssi on suunniteltu golfin erityisvaatimuksia silmällä pitäen erityisesti aikuisnäköisille: linssin erikoishionta tarjoaa tiillä ja väylällä vaadittavan laajan kaukonäköalueen, erittäin luonnollisen näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön esimerkiksi tuloskortin täyttämiseen. Pallon helppo näkeminen auttaa säilyttämään oikean lyöntiasennon ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia kaiken tasoisilla golfaajilla. ProGolf®-linssi on yksi rajattomista FreeForm-moniteholinsseistämme.

Paras suoja silmille

Piiloset ProGolf®-linssissä on 100 % UV-suoja minkä lisäksi se suodattaa täydellisesti silmälle vahingollisimman sinisen valon – Ainoana golf-linssinä maailmassa!

Materiaali ja värisävy parantavat kontrastia

Linssin kaikissa olosuhteissa toimiva ProGolf-väri ja sinistä valoa suodattava ainutlaatuinen BlueStop®-materiaali parantavat kontrastinäkemistä. Pelikumppanin draivin lentorataa on vaivatonta seurata ja pallo löytyy paremmin. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttavat maaston kallistukset ja jopa ruohon kasvusuunta on helposti arvioitavissa.

Yksi- ja monitehona. 

Piiloset ProGolf®-linssi on suunniteltu aikuisnäköisten golfaajien näköhaasteisiin. Se voidaan kuitenkin valmistaa myös yksitehona, jolloin myös yksitehoilla pelaavat voivat hyötyä linssin silmää suojaavista sekä kontrastinäköä parantavista ominaisuuksista.  ProGolf®-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

Piiloset ProGolf® tekee pelaamisesta nautinnollisempaa – Katso kuinka voit nostaa pelisi uudelle tasolle!

 

Nyt saat Piiloset ProGolf® -linssit Instrumentariumin myymälöistä kautta maan!
Katso lähin myymäläsi