Skip to main content

Ostoskori

Close Cart

Migreenilinssit

Migreenilinssi FL-41 suodattaa jopa 80 % valoherkille silmille sopimattomasta sini-vihreästä valosäteilystä, vähentää jännityspäänsärkyä ja silmien väsymistä. Värin vaikutus perustuu valon tiettyjen aallonpituuksien leikkaamiseen.

Tutkimustulokset lupaavat migreenipotilaille helpotusta

Tietty suodatinväri linsseissä saattaa auttaa migreenistä kärsiviä valoherkkiä ihmisiä. Sisätiloissa on paljon päänsärylle altistavaa välkkyvää sinistä valoa, josta oranssin punertava FL-41 sävy suodattaa pois jopa 80 %.  FL-41 -sävyn on todettu vähentävän jännityspäänsärkyä ja silmien väsymistä.

Markkinoilla on myös sävyjä, jotka näyttävät samalta kuin FL-41, mutta eivät välttämättä suodata oikeita aallonpituuksia tai toimi halutulla tavalla.

Migreenipotilaan tulee myös huomioida, että pelkkä erikoissävy yksinään ei tuo apua, vaan on ensiarvoisen tärkeää, että myös silmien taittovirhe on oikein korjattu.

Migreenilinssien käytöllä ei ole haittavaikutuksia kuten joillakin lääkeaineilla.

Linssi kannattaa ehdottomasti hankkia  BlueStop-materiaalista valmistettuna, jolloin silmäsi ovat suojassa myös sinisen valon ja UV-säteilyn haittavaikutuksilta.

Kokemuksia käyttäjältä:

”FL-41 -linsseillä valot tuntuvat lempeämmiltä ja päätetyöskentely on helpompaa. Näillä linsseillä valo tuntuu mukavan pehmeältä ilman normaalien aurinkolasien voimakkaasti pimentävää vaikutusta. Ja kaiken kaikkiaan valo ei rasita edes kirkkaina kevätpäivinä silmiä ollenkaan niin paljon kuin aiemmin. Enkä ole kurtistellut kulmia tai siristellyt silmiäkään enää!”

Minna 35v., sairaanhoitaja

Ostoturva! Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen migreenilinsseihisi, saat veloituksetta tilalle uudet vastaavan hintatason linssit kirkkaina.

FL-41 on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

Viite: Blackburn MA, MD, Lamb R, MD, Digre KB , MD et al. FL-41 Tint Improves Blink Frequency, Light Sensitivity, and Functional limitations in Patients with Benign Essential Blepharospasm. Ophthalmology. 2009. University of Utah, USA.