Skip to main content
OstoskoriClose Cart

OLO® Huurtumaton – huurtumattomat silmälasilinssit

OLO® Huurtumattomat -nanopinnoite on ensimmäinen Pohjoismaissa saatavilla oleva fyysinen pinnoite, joka ehkäisee pysyvästi ja tehokkaasti silmälasien huurtumista! Pohjoisen oloihin hyvin sopivat linssit ehkäisevät huurteen muodostumista ja helpottavat arkea niin töissä, urheillessa kuin ulkoillessa. Huurtumaton pinnoite sopii erityisen hyvin myös työssään kasvosuojia käyttäville.

Käyttäjien kokemuksia:

”Näköalue linssin yläosassa säilyi koko tunnin ulkoilulenkin aikana selkeänä eikä linssiä tarvinnut kuivata pisaroista jotta näkisi eteensä. Linssit eivät koko matkan aikana huurtuneet.” – Minna, Turku

”Pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan Piilosetin huurtumattomia OLOlinssejä ja just wau! Käyttökokemus on ollut pelkkää plussaa. Maailma on nimittäin kummasti kirkastunut, eikä haittaa maskin käyttökään enää yhtään.” – Leevi, Raisio

”Sain juuri omaan käyttöön tällaiset linssit , aivan mahtavat, eivät huurtuneet kun menin maskin kanssa bussiin, kauppaan tai mihin tahansa pitikin mennä! Vahva suositus!” – Tero, Helsinki

Hyödyt

  • Lasien tehokas huurtumisenesto
  • Optisesti neutraali – ei heikennä linssin optisia ominaisuuksia
  • Fyysinen ja kestävä pinnoite: Pinnoite on suoraan linssimateriaalissa.
  • Helppohoitoinen: vain aktivointi lasien pesun jälkeen
  • Ei tarvetta erillisille nesteille
  • OLO® Huurtumattomat sopivat hyvin urheiluun, eräilyyn ja töihin joissa liikutaan eri lämpöisten tilojen välillä
  • OLO® Huurtumattomat sopivat hyvin myös töihin ja tilanteisiin joissa käytetään maskia
  • Valmistettu Suomessa

Katso demonstraatiovideo

Videolla on vasemmanpuoleisissa linsseissä normaalit kovapinnoitetut linssit ja oikealla Huurtumattomat OLOlinssit®. Vesihöyryä nousee demonstraatiolasien alapuolelta suoraan linsseille.

Videolla silmälasien vasemmalla näkyvässä linssissä on normaali kovapinnoite ja oikealla näkyvä linssissä on OLO® Huurtumaton nanopinnoite.

Saatavuus

OLO® Huurtumattoman pinnoitteen saa kaikkiin OLOlinsseihin® (paitsi OLO® perus). OLO® Huurtumattomat on aina kovapinnoitettu.
Huurtumattoman pinnoitteen saa myös polarisoituihin ja sinivalosuojattuihin linsseihin.

Miten huurtumaton pinnoite toimii?

Aiemmat huurtumattomat pinnoitteet ovat vaatineet erillisiä nesteitä huurtumattomuuden aikaansaamiseksi. OLO® Huurtumattomien toiminta perustuu linssien nanopinnoitteeseen. Pinnoite saa aikaan linssin pinnalle korkean pintanergian, joka rikkoo vesimolekyylit läpinäkyväksi vesikalvoksi. Näin näkemistä haittaavaa huurtumista ei pääse muodostumaan ja linssien läpi näkee kirkkaasti haastavissakin olosuhteissa.

Huurtumattomien OLOlinssien® mikroskooppinen nanopinnoite on vain noin 5 nanometriä paksu. Vertailun vuoksi ihmishius on halkaisijaltaan n. 100000 nanometriä ja ihmisen verisolukin on halkaisijaltaan n. 7000-8000 nanometriä.

Vasemmalla normaali kovapinnoite. Oikealla OLO® Huurtumaton hajoittaa suuret vesimolekyylit läpinäkyväksi kalvoksi.

Huurtumattoman pinnan toimintaa tehostetaan aktivointiliinalla. Liinan käyttö suojaa pinnoitetta epäpuhtauksilta ja likaantumiselta. Aktivointiliinalla käsittelyn jälkeen linssin pinta on hydrofobinen eli vettähylkivä.

Huurtumattomien linssien hoito-ohjeet löydät täältä.