Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Silmälasilinssien tyytyväisyystakuu

Silmälasilinsseillä EI ole vaihto- tai palautusoikeutta, mutta koska luotamme linssiemme laatuun tarjoamme niille 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Laatumme takeena tarjoamme ololinssit.fi verkkokaupasta ostetuille linsseille 30 päivän tyytyväisyystakuun, joka on voimassa 30 päivää linssien vastaanottamisesta. Jos et siis syystä tai toisesta ole tyytyväinen uusiin linsseihisi, teemme sinulle uudet vastaavan hintaiset linssit veloituksetta. Kalliimpiin linsseihin vaihdettaessa tulee maksaa linssien hintaero.

Näin hyödynnät tyytyväisyystakuuun:

  1. Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tai 02 489 110 ja kerro miksi haluaisit vaihtaa linssisi. Huomioithan, että uusiin linsseihin kannattaa totutella n. 2 viikkoa.
  2. Asiakaspalvelumme varmistaa ja hyväksyy takuuvaihtosi.
  3. Postita silmälasisi meille linssitettäviksi. Postimaksu on maksettu puolestasi.
  4. Saat uudet silmälasisi postitse.

Miksei linsseillä ole vaihto- tai palautusoikeutta?

Suomen kuluttajansuojalain mukainen etäkaupan palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavaksi kuten silmälasilinssit. Linssit tehdään siis aina yksilöllisesti käyttäjän näkötarpeiden mukaan, eikä niitä voida valmistuksen jälkeen enää myydä tai hyödyntää uudelleen.

Lue muiden tuotteidemmme vaihto- ja palautusoikeudesta.

Peruutusoikeus

Peruutusoikeus koskee vain tilauksia, joissa tuotteita ei ole ehditty lähettää asiakkaalle tai kehyksiä ei ole ehditty lähettää meille.

Noutamatta jäänyt lähetys ei tarkoita tilauksen peruutusta.

Tilauksen peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita sähköpostin yhteydessä nimesi, tilausnumero, yhteystietosi ja tilinumerosi.

Tilauksesta jo aiheutuneet postitus- ja käsittelykustannukset pidätetään, eikä näitä kustannuksia makseta takaisin.

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimitse:

Puh. +358 2 489 110

Aukiolo: ma-pe klo 9-15