Skip to main content

Ostoskori

Close Cart

Mistä Ololinssit® ja linssien verkkokauppa saivat alkunsa?

Ololinssit on Piilosetin vuonna 2021 lanseeraama kotimainen silmälasilinssibrändi. Brändin taustalla oleva Piiloset on suomalainen optisen alan yritys, joka on valmistanut korkealaatuisia linssejä Suomessa jo yli 33 vuotta. Edistyksellinen hiomomme Liedossa valmistaa kaikkiin näkötarpeisiin sopivia linssejä yksitehoista, monitehoihin ja aurinkolaseihin.

Olemme vuosien aikana huomanneet, että pelkkien linssien hankkimiseen ei ole ollut tarjolla helppokäyttöistä, selkeästi hinnoiteltua ja kotimaista palvelua.

Olivat linssisi sitten naarmuuntuneet tai näkösi muuttunut, niin syitä pitää vanhat kehykset on monia. Uudet linssit hankkimalla saat uuden elämän hyvin istuville kehyksillesi ja säilytät henkilökohtaisen tyylisi. Pelkkien linssien hankkiminen on myös ekologista tai säästät uusien kehyksien hinnan.
Näistä syistä halusimmekin tarjota helppokäyttöisen ja luotettavan kotimaisen linssien verkkokaupan kaikille niille, jotka haluavat pitää kehyksensä.

Kiitos, että valitset laadukkaat kotimaiset linssit ja palvelun!

P.S. Jos kaipaat lisätietoa, niin käy lukemassa vastauksia Usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä Asiakaspalveluumme.

-Tomi Korhonen, optikko

Optiikan kehitys- ja myyntijohtaja

Piilosetin historiaa

1978 - Piiloset perustetaan
1982 - Kehysten ja silmälasilinssien maahantuonti alkaa
1989 - Silmälasitehdas aloittaa toimintansa
2006 - Uusi optiikan tuotantolaitos
2021 - Uusi pinnoitelaite ja huurtumattomat linssit
2021 - Ololinssit brändi lanseerataan
2022 - Linssien verkkokauppa avataan