Skip to main content

Ostoskori

Close Cart

OLOlinssit® on laatutietoisen valinta

OLOlinssit® on valinta, joka kertoo laadun ja kotimaisen työn arvostuksesta sekä ympäristön kunnioittamisesta. Vastuullisuus on läpinäkyvää ja konkreettisia tekoja. Käytämme toimitiloissamme pelletti- ja aurinkoenergiaa ja suljetulla vesikiertojärjestelmällä huolehdimme siitä, ettei vesistöön päädy linssien hiontajäämiä. Teemme työtä Suomeen. Kaiken tekemisemme taustalla on ammattiylpeys, joka takaa laadun. OLO® silmälasilinssit ovat tuoteluokitukseltaan lääkinnällisiä laitteita ja ne täyttävät lääkinnällisten laitteiden asetuksen (2017/745, nk. MDR) vaatimukset.

Huippulaatua

Ololinssit® valmistetaan käyttäen uusinta tekniikkaa ja parhaita materiaaleja. Huippulaadukas heijastamaton pintamme valmistetaan vuonna 2021 käyttöön otetulla pinnoitekoneellamme.

Kotimaisuus

Tuotteemme ovat Avainlippu-tuotteita, joiden kotimaisuusaste on lähes 90%.
OLOlinssit® valmistetaan tehtaallamme Liedossa, Varsinais-Suomessa.

Tuntemalla tuotantoketjun alusta loppuun voimme taata tuotteidemme korkean laadun.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaimman mahdollisen näkemiskokemuksen, vastuullisesti Suomessa tuotettuna.

Elämänmittaista näkökykyä

Me ajattelemme niin, että olet kaiken ikää oman elämäsi tärkeimmällä näköalapaikalla. Ei siis ole ollenkaan yhdentekevää, millaisten linssien läpi maailmaa katsot ja asioita tarkastelet.

OLO® silmälasilinssit on kestävää elämänmittaista näkemistä ja hyvinvointia silmille.

Kaiken ikää ja läpi vuosien – OLO® silmälasivalikoima on tehty jokaiseen tilanteeseen ja elämänvaiheeseen. OLO® silmälasilinssit on kaikille sukupolville – vauvasta vaariin ja murkusta mummoon.

Ympäristövastuu

Tuotteidemme tuotanto on resurssitehokasta ja ympäristöystävällistä.
Tuotantoprosesseista jää ainoastaan energiajätettä, joka kierrätetään.

Vesistö puhtaana

Tuotannossamme käytettävä vesi kierrätetään suljetussa vesikiertojärjestelmässä, jotta sen joukkoon siilautunut muovilinssihiontajäämä saadaan kerättyä talteen, eikä se kulkeudu vesistöön.

Ympäristöystävällistä energiaa

Käytämme toimitiloissamme ja tuotannossamme pelletti- ja aurinkoenergiaa. Kaikki käyttämämme energia on uusiutuvista energialähteistä. Emme käytä lainkaan fossiilisia polttoaineita.