Skip to main content
OstoskoriClose Cart

ProGolf tietokilpailuarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Finnsusp Oy (markkinointinimi Piiloset)
Yhteystiedot: Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto
puh: 02 489 110

Arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 1.3. – 31.7.2023 välisenä aikana.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vastaamalla oikein tietokilpailun kysymyksiin kilpailusivulla.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

Palkintojen arvonta

Palkinnot arvotaan 3.8.2023.

Palkinto ja palkinnon toimitus

Kilpailun järjestäjä postittaa palkinnon Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen, jonka voittaja on ilmoittanut.

Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteydenotossa voittajalle ilmoitetaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvonnan tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Finnsusp Oy:n henkilökunta ei saa osallistua arvontaan.

Muut ehdot:

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa voittajaa ei pystytä tavoittamaan viikon sisällä arvonnasta, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Finnsusp Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Annettuja yhteystietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Finnsusp Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon. Finnsusp Oy pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ja ehtoja.